Аксесоари за домашни любимци

5 аксесоара за кучета, които ще направят живота ви много по-лесен

аксесоари за кучета

Ако сте собственик на куче, вероятно сте търсили начини да направите живота му и вашето ежедневие по-лесни. В този блог пост ще ви представим 5 аксесоара за кучета, които са много полезни и забавни за вас и за вашия любимец. Избрали сме някои от нашите любими продукти на InnovaGoods, които сме сигурни, че ще ви харесат.

Важно е да помним, че когато избираме аксесоари за нашите кучета, трябва да се уверим, че са безопасни и удобни за тях. Преди да закупим аксесоари за нашите домашни любимци, е важно да проучим допълнителна информация относно тяхната функционалност и качество. Трябва да имаме предвид специфичните нужди на вашите кучета и да изберете продукти, които ще им предоставят комфорт и безопасност.

Подложка за игри и награди, за да си изкарат страхотно

Обонятелен килим за домашни любимци е изключително полезен за обучение и забавление на животни, тъй като може да се използва като инструмент за награждаване с храна. Това е оригинална и ярка интерактивна постелка, която помага да се предотврати прекомерното консумиране на храна и да се увеличи забавлението на кучето, докато се храни. Тя е много полезна, защото помага на животното да се храни по-бавно, без стрес и без да има притеснение, по по-здравословен и забавен начин. Тази подложка за игри и награди чудесен аксесоар за кучета, който също помага за развитието на техните умения за търсене на храна, като стимулира техния интелект, обоняние и любопитство.

Покривало, за да поддържа колата ви чиста, когато пътувате

Този продукт на InnovaGoods е много полезен за собствениците на кучета, които пътуват в колата си. Кучетата и колите не вървят особено добре заедно, тъй като седалките стават покрити с косми, прах от крачетата на кучето, което постепенно разваля облегалките. Затова тази защитна постелка за кола е супер полезен аксесоар за собствениците на кучета. Той се закача лесно към подглавниците на седалките на колата, като кучето може да се наслаждава на комфортно пътуване върху него. Освен това има отвор за колана за автомобилната безопасност. Какво мислите за този продукт за кучета?

Щипка за вашия домашен любимец, за да гледате в камерата, когато правите снимки

Сигурно сте опитвали да направите снимки на кучето си, но не успявате да го накарате да гледа към камерата. Е, имаме решение за това.

Този клип за селфи се прикрепя към вашия мобилен телефон или таблет и ви позволява да прикрепите лакомства или играчки, които кучето ви харесва. Така можете да се уверите, че кучето ви ще замръзне за минута и снимките му ще бъдат по-добри от всякога. Това е един интересен аксесоар за кучета.

Купичка за вашето куче, за да яде по-бавно

Твоето куче яде много бързо? Ние сме свикнали да виждаме кучета да ядат с невероятна скорост, но в действителност това може да причини задухване или повръщане.

Тази купа за кучета против ненаситност е има дизайн, който задължава твоето куче да яде по-бавно, което е по-добре за здравето му и му помага да усвоява по-добре храната.

Тази хранилка за бавно хранене е идеална за малки и средни домашни любимци и е подходяща за суха храна, мокра храна и вода, така че може да се използва и като поилка. Чудесен аксесоара за кучета, които ще направят живота ви много по-лесен.

Електрическа пила за вашето куче, за да има перфектни нокти

Един страхотен продукт за кучета: понякога рязането на ноктите на кучето ви с традиционен нож за нокти може да бъде много трудно и да завършите с отивате до ветеринарен лекар за да го направи той. С тази презареждаща се пила за нокти за кучета можете да го направите сами от вкъщи.

Тя не е шумна, което не плаши вашето животно. Освен това има две различни отвори с  различни размери по-голямо удобство на кучета.

КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *