Дом и градина

Показване на 1–48 от 113 резултата

Как оценяваш нашите продукти?

Твоето мнение е важно за нас! Оцени нашите продукти

Как оценявате нашите продукти?

Click on a star to rate it!

Средно / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Orjo.com е онлайн магазин, който предлага разнообразни продукти за дома и градината. Те са практични, с добра изработка, ниска цена и високо качество. Магазинът предлага избор от различни видове предмети, като мебели, цветя, аксесоари, оборудване за двора и градината, инструменти и материали за обзавеждане. Можете да се възползвате от предлаганите стоки и да украсите и оборудвате своя дом и градина в най-подходящия за вас начин.

Градина и тераса

Тази подкатегория в онлайн магазина предлага продукти за украса и оборудване на вашата градина и тераса, като барбекю, външно осветление, системи за поливане, репеленти и други полезни артикули. Те ще ви помогнат да създадете уютна, модерна и функционална обстановка на вашите външни пространства.

Мебели

Orjo.com предлага широк асортимент от мебели за дома и градината, включващ бюра, дивани, маси, столове, ТВ мебели, скринове, тоалетки, релакс столове, бюфети, шкафове за книги и др. При избора трябва да отчитате архитектурните особености на стаите и свободната площ, както и своите стилови предпочитания.

Декорация и осветление

Тази подкатегория от онлайн магазина Orjo.com предлага различни стоки за осветление и декориране на вашите интериори и градина, като грамофони, електрически крушки, картини, плакати, коледни украси, стенни часовници, свещници и други. Те ще ви помогнат да създадете уютен и модерен интериор.