Информация за доставка и плащане

Ние, от Orjo.com, се стремим към бързина и професионализъм

Затова при доставката на твоите поръчки ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.

Доставяме до всяка точка на България в рамките до 5 работни дни. Може да получиш пратката си до точно посочен от теб адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на “Еконт Експрес” в съответното населено място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.

За поръчки над 150 лева доставката е винаги безплатна!

За поръчки под 150 лева доставката е за сметка на клиента. Цената на доставката до офис на Еконт е около 5–7 лева, а до твой личен адрес се оскъпява с около 2 лева. Посочените цени са ориентировъчни.

Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за наша сметка!

За твое удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя. Това ти дава възможност да пробваш и добиеш по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не ти стане или не го харесаш, можеш да го откажеш веднага на куриера.

Плащане при доставката с Пощенски Паричен превод

При този метод заплащаш дължимата сума на куриера. При получаване на стоката имаш правото да огледаш стоката преди получване.

За всички поръчки, които са на стойност над 150 лв. получаваш безплатна доставка. За поръчките на стойност под 150 лв. се добавят единствено калкулираните куриерски разходи.

Плащане с Кредитна или Дебитна карта

Плащането се извършва чрез платежната система на Stripe – система за онлайн плащане, която се нарежда сред най-големите и утвърдените доставчици на платежни услуги, в световен мащаб.