Гаранция на продуктите

Всички продукти, разположени на сайта на Orjo.com разполагат с валидна търговска гаранция, съобразена изцяло с действащото законодателство в България

Всички предлагани електроуреди от Orjo.com имат гаранция за срок от 24 месеца, с излючение на тези с изрично упомената по-голяма гаранция, както и електрическите мелници, за които се прилага 6 месечна гаранция. За продукти от категория Тенджери под налягане и Соковарки също е валидна гаранция за срок от 6 месеца.

Всички гаранционни карти, издадени от производител следва да бъдат поместени в кутиите на продуктите. Липсваща гаранционна карта НЕ означава, че даден продукт не подлежи на гаранционно обслужване. Всички продукти, освен изрично посочените по-горе изключения, се ползват от пълно сервизно обслужване в рамките на посочения гаранционен период.

Orjo.com има право да откаже гаранция. Защо?

Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в инструкциите за употреба, гаранцията и техническите характеристики на стоката. Гаранцията на продуктите не покрива износване, случайни повреди или щети, причинени от неправилната употреба на продукта. Силно препоръчваме да прочетете внимателно инструкциите за експлоатация, за да гарантирате правилната употреба на уреда през целия период на ползване. Обърнете внимание, че 24-месечният гаранционен срок не се подновява при доставката на заменения продукт. Той важи от доставката на първоначалния продукт.

Подлежат ли разопакованите продукти на гаранция?

Да, разопакованите продукти се ползват със същите гаранционни условия, като стандартните продукти.

Как да се възползвате от сервизно обслужване?

В случай, че установите повреда в уред, закупен от Alleop всичко, което трябва да направите е да ни потърсите по удобен за вас начин – на тел. 0896866708 или на имейл: help@orjo.com, след което ние ще ви съдействаме за поправката или подмяната на продукта.

Всички пратки се изпращат с опция „Преглед преди заплащане“.

Молим всички наши клиенти хубаво да преглеждат продуктите за повреди и липсващи елементи в момента на доставката. Ако установите проблем, моля да създадете с куриера протокол за увредена пратка. В противен случай куриера отбелязва пратката, като “Приета без забележли” и няма да можем да уважим рекламацията Ви.