Няколко думи за нас

Ние сме екип от търговци, IT специалисти, маркетолози и най-вече хора

Всеки ден работим усърдно, за да улесним ежедневието на нашите клиенти и да предоставим най-доброто обслужване.
Екип
Логистика

Websites in professional use templating systems. Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show.

Комплект Ножове Quid Universal (6 pcs) Неръждаема стомана

Brooklyn Simmons

BARONE LLC

Продажби

Ценности и мисия

Използваме технологиите, логистиката и иновациите, за да сме една крачка пред нуждите на нашите клиенти. Предоставяме нови възможности за всички търговци, независимо от тяхното местоположение.
За нас - v01

Разширяване

Ние предоставяме на местните предприемачи платформа за развитие на техния бизнес, като същевременно разширяваме достъпа до нови продукти и услуги за клиенти в цяла България. Нашите логистични центрове създават нови възможности за заетост и развитие в регионите, в които работим.

За нас - v01

Иновации

Ние непрекъснато разработваме нови услуги за клиенти и търговци на пазара, от експресна доставка до финтех. Това става възможно благодарение на богатия ни набор от първокласни таланти и нашата страст към авангардни технологии.

За нас - v01

Общност

Ние вярваме в насърчаването на устойчив бизнес, който помага на общностите да се развиват заедно с нас. Ние предлагаме образователни програми за търговци и начинаещи IT специалисти, подкрепяме благотворителни фондации чрез Orjo Care и работим за ограничаване на въздействието си върху околната среда.

Жоро
Жоро – Основател
Крис
Крис – Стратегия
Нина
Нина – Маркетинг
Ива
Ива – Логистика
Данчо
Данчо – Програмиране
Стефан
Стефан – Дизайн
Мишо
Мишо – Програмиране
Ники
Ники – Съдържание
Веси
Веси – Продажби
Милена
Милена – Финанси
Зори
Зори – Продажби
Милен
Милен – Програмиране